Obertes a Nou Barris dues noves seus del Konsulta’m

05/04/2022 - 14:58 h

Es tracta d’un servei de suport psicològic adreçat a adolescents i joves, i des del març també a la població adulta del districte

Nou Barris ha obert dues noves seus per dur-hi a terme el servei Konsulta’m. Són aquestes:

Aquests dos nous espais se sumen a l’original, ubicat al Centre Cívic Zona Nord, obert des del 2018 i que també atén jovent entre els 12 i els 22 anys. Aquestes en són les dades de contacte: c. Vallcivera, 14. Horari d’atenció: dimecres, de 16 a 20 h. Telèfon: 686 791 271; correu electrònic ​konsultam_9barris1@f9b.org.

Konsulta’m

Konsulta’m és un servei pensat per donar una resposta especialitzada, àgil i immediata al malestar o patiment dels joves i adolescents, i ara també de la població adulta, així com als familiars que requereixen una orientació i suport especialitzats.

Amb aquest dispositiu es vol intervenir abans que el malestar psicològic s’agreugi o es converteixi en un problema de salut mental. També es vol potenciar una tipologia de servei que s’adeqüi més a determinats hàbits i dinàmiques per facilitar la vinculació i l’atenció.

L’espai també s’adreça a professionals com ara monitors de menjador, monitors  d’esplais, professorat, personal d’equipaments municipals, etc., i que necessiten un assessorament sobre casos o situacions concretes que es poden trobar durant l’exercici de la seva tasca professional diària.

Per accedir al Konsulta’m no cal derivació ni cita prèvia.