L’Antaviana obrirà el pati durant les vacances de Setmana Santa

06/04/2022 - 19:33 h

Cada dia de l’11 al 18 d’abril, d’11 a 14 hores

L’institut escola Antaviana repeteix. Talment com al Nadal, aquest serà el centre educatiu de Nou Barris que al llarg de les vacances escolars de Setmana Santa obrirà el pati per a les famílies.

Ubicat al carrer Nou Barris 12, l’espai romandrà obert cada dia d’11 a 14 hores, de l’11 al 18 d’abril. El cap de setmana del 8 al 10 obriran els patis dels centres habituals del districte, és a dir, les escoles Àgora, El Turó, Calderón i Mercè Rodoreda, l’institut Barcelona Congrés, els instituts escola Antaviana i Trinitat Nova, i l’Escola Bressol Municipal Ralet, la darrera a incorporar-se a la xarxa de patis escolars de Nou Barris oberts a infants i famílies fins al juny.

Patis Escolars Oberts al Barri

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d’ús públic per a infants i joves i les seves famílies, i on es desenvolupen també activitats de dinamització educativa.

Cada pati escolar compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions, gestiona i comunica les incidències, i recull els indicadors d’ús establerts.

Aquesta iniciativa municipal compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.