Noves dates pels Consells de Barri de Can Peguera, Prosperitat i Canyelles

12/04/2022 - 11:24 h

Can Peguera canvia l'emplaçament: tindrà lloc a la mateixa hora a la Sala de Plens de la Seu del Districte

Els Consells de Barri de Can Peguera, Prosperitat i Canyelles han canviat de data. Aquest és el nou dia i horari per a cadascun d’ells:

  • Consell de Barri de Can Peguera: dilluns 25 d’abril, a les 18.30 h. ja.cat/barridecanpeguera. Aquest Consell de Barri ha canviat també l’emplaçament, i es farà a la Sala de Plens de la Seu del Districte
  • Consell de Barri de Prosperitat: dilluns 2 de maig, a les 19 h. ja.cat/barrideprosperitat
  • Consell de Barri de Canyelles: dimecres 11 de maig, a les 18.30 h. ja.cat/barridecanyelles

Els altres dos Consells de Barri pendents de dur-se a terme mantenen la data inicial:

Recordeu que, en tots els casos, la trobada tindrà caràcter semipresencial, de manera que hi podeu assistir personalment o seguir la sessió telemàticament. Recordeu també que cada Consell de Barri té al seu costat la pàgina web del decidim.barcelona que li pertoca. Aquí, entre altra informació com l’ordre del dia, us facilitem també l’enllaç per seguir la sessió telemàticament.

En cas que hi assistiu presencialment, tingueu present que no és necessària reserva prèvia, i que per motius sanitaris l’ús de la mascareta serà obligatori. A més, caldrà mantenir la distància de seguretat de 1,5 metres, seure al llarg de tota la sessió, i evitar fluxos de gent innecessaris entre les persones assistents.

Us informem, així mateix, que les sessions no es retransmetran en directe per YouTube.