Sessió de la Comissió Consultiva d’Ecologia Urbana i Mobilitat

17/05/2022 - 13:18 h

Tindrà lloc el dijous 19 de maig, a partir de les 16 h

La Sala de Plens de la Seu del Districte allotjarà el proper dijous 19 de maig, a partir de les 16 h, una nova sessió de la Comissió Consultiva d’Ecologia Urbana i Mobilitat de Nou Barris, amb caràcter presencial, i amb el següent ordre del dia:

  • Primer. Informar sobre l’inici del procediment d’adjudicació d’habitatges d’HPO següents: a) 47 habitatges de lloguer assequible ubicats a l’Avinguda Escolapi Càncer, 10-12 i 67 habitatges ubicats al carrer Palamós, 70 i següents.
  • Segon. Informar sobre l’aprovació inicial, de conformitat amb l’article 68.1 a) de la Carta Municipal de Barcelona, del Pla especial d’usos d’activitats vinculades al repartiment a domicili, d’iniciativa municipal.

Pel cas que alguna persona membre de la comissió o ciutadana no pugui assistir de forma presencial, podrà seguir la sessió a distància mitjançant videoconferència. En el cas de la ciutadania, pel seguiment de la sessió per videoconferència caldrà sol·licitud prèvia al Departament de Comunicació del Districte, comunicacionoubarris@bcn.cat. L’enllaç es comunicarà oportunament.

En paral·lel, sapigueu que la trobada es retransmetrà en directe a través del YouTube del Districte de Nou Barris.