26è Festival Guanya’t el Cel del Pare Manel

07/06/2022 - 14:51 h

El certamen torna al Teatre Victòria el dimecres 15 de juny

El festival solidari “Guanya’t el Cel del Pare Manel” torna a celebrar-se presencialment el proper 15 de juny, a les 21 hores, al Teatre Victòria de Barcelona.  Aquest any, l’esdeveniment comptarà amb un cartell renovat d’actuacions que volen posar el granet de sorra per la causa de la Fundació Pare Manel. Així, pel Victòria hi passaran músics i artistes com Rigoberta Bandini, Judit Neddermann i Dario Barroso, Clara Segura i Albert Triola, Stay Homas, Monique Makon, Sol Picó, Carlos Blanco, Comando Señoras, Brigitta Lamoure, i també humoristes com José Corbacho, Queco Novell i Pep Plaza, a banda de moltes sorpreses més.

Entrades a la venda aquí.

Si voleu fer un donatiu, una “propina” com diria el Pare Manel, entreu a Fila Zero filazero.guanyatelcel.cat o feu un bizum al 03114.

26 anys de festival solidari

“Guanya’t el Cel” va engegar els anys ’90 com una trapelleria entre el Pare Manel i els seus amics humoristes Pepe Rubianes i Carles Flavià. La idea era donar visibilitat a la tasca social que el Pare Manel duia a terme als carrers.

Durant aquestes edicions, han passat pel festival artistes i amics (molt amics del Pare Manel). Enguany, la fundació mira enrere per agrair les col·laboracions desinteressades que han fet d’aquest festival una cita anual de trobada amb la solidaritat.

Fundació Pare Manel

El Pare Manel va morir als 75 anys el setembre de 2020, després de tota una vida dedicada al compromís solidari i l’activisme social a favor de les persones en situació de vulnerabilitat. A Nou Barris, va treballar durant anys com a sacerdot d’una parròquia del districte. Va destacar sobretot per la seva tasca de suport als més necessitats, especialment presos i infància en risc. Va crear la Fundació Pare Manel, des d’on vehiculava la seva tasca social.

A dia d’avui, la fundació treballa per mantenir-ne el llegat i continuar la seva tasca a peu de carrer en la defensa i el desenvolupament dels drets i de la qualitat de vida de totes les persones que pateixen exclusió i marginació social. Els àmbits principals en què la fundació centra la seva activitat i intervencions són la infància i la joventut, el món penitenciari i el desenvolupament comunitari.

A la pàgina web de l’entitat podeu conèixer amb profunditat la tasca que du a terme.