L’”Està de Foto!” de la Festa Major de Nou Barris del 2022 ja té premiats!

15/06/2022 - 15:49 h

Anne Calme, Nicolás Albéniz i Alain Irureta s’emporten, respectivament, el guardó pel “Reportatge fotogràfic “, “La gent gran a la festa” i el “Retrat”

El Centre Cívic Can Basté ha celebrat l’acte d’entrega de premis del certamen “Està de foto!”, que, com deveu saber, reconeix els millors treballs fotogràfics de la Festa Major de Nou Barris a través de diferents categories.

Enguany, hi ha pres part 23 persones que han presentat un total de 30 treballs. 15 per a la categoria del reportatge fotogràfic, 5 per a la categoria reservada a la festa i la gent gran, i 10 més per al retrat.

Finalment, les persones premiades han estat les següents:

  • Categoria “Reportatge fotogràfic de la Festa Major de Nou Barris”: Anne Calme amb el reportatge “Des dels aprenents fins al diables bregats, passió pel foc”
  • Categoria “Reportatge La Gent Gran a la Festa Major”: Nicolás Albéniz Guillén amb el reportatge “La festa major al 100×100”
  • Categoria “Retrat”: Alain Irureta Aramburuzabala amb la fotografia “Berna”

Enhorabona els premiats i premiada!

En aquest enllaç trobareu el document amb totes les fotografies. I també en aquesta pàgina web de la xarxa social flickr de Nou Barris.