L’estiu, al Pati! tanca la sisena edició amb 3.720 espectadors, mil més que l’any passat

21/07/2022 - 13:25 h

Enguany, aquest cicle gratuït d’estiu ha ofert circ, màgia, cinema i música

L’estiu, al Pati! ha abaixat el tetó. I ho ha fet amb unes xifres que no ofereixen dubtes sobre l’acollida del festival. 3.720 espectadors han gaudit de les diverses propostes presentades, que han anat del circ i la màgia a la música del blues i el Say it loud, passant pel cinema. Són mil persones més que l’any passat.

El festival va arrencar el cap de setmana del 2 i 3 de juliol, amb l’espectacle de circ Ara, una mostra del treball artístic de l’alumnat del Centre de les Arts de Circ Rogelio Rivel, i la màgia participativa i l’humor d’Isaac Jurado, que va fer les delícies del públic.

La nit del 9 de juliol, L’estiu, al Pati! va acollir la darrera sessió del Festival de Blues de Barcelona, amb les actuacions de Scaramanga, Adrian Costa Blues Band i Barcelona Big Blues Band & Lluis Coloma. Aquest va ser, amb 800 espectadors, un dels esdeveniments més seguits del programa. L’endemà, dia 10, vam poder gaudir de la música de Quentin Tarantino amb Tarantination.

El dijous 14 de juliol va arribar el torn del cinema, amb la projecció dels cinc curtmetratges seleccionats en el marc dels Cortos en Femenino 2022, un esdeveniment que va comptar amb la presència de totes cinc directores.

Finalment, el dissabte 16 i el diumenge 17, va tenir lloc un dels plats forts: el Say it loud al Pati!, un mini cicle musical que acosta propostes allunyades dels grans escenaris però no per això de menor qualitat. Ben al contrari. I la prova rau en la gran quantitat de públic que aplega. Aquest any, 1.900 persones van poder gaudir d’Alba Careta Group, Marina y su Melao i The Salsa Punk Orkestra, el dissabte 16, i Lia Kali, Michelle David & The True-Tones i Double Jabs, el diumenge 17.

En la xarxa flickr de Nou Barris trobareu les imatges de les actuacions en el marc del Festival de Blues i del Say it loud al Pati!.

Gràcies a tothom per l’èxit!