Què pots fer a Nou Barris del 22 al 28 de juliol?

21/07/2022 - 14:19 h

Les tres jornades de Desvarío flamenc al pati del Districte encapçalen l'agenda setmanal, on també hi trobareu cinema a la fresca, monòlegs en femení, batalles de rap i més concerts

Un any més, el pati de la Seu del Districte s’ha omplert de vida i grans actuacions durant el mes de juliol, gràcies als espectacles de “L’Estiu, al Pati!”, i aquest proper cap de setmana posarà el colofó al seu mes estrella amb la celebració de la segona edició del festival de flamenc “Desvarío” (foto), que organitzem des del Districte juntament amb El Dorado SFB. Des de divendres fins diumenge us hi esperen tres jornades amb masterclasses, espectacles familiars, conferències i altres activitats gratuïtes (cal que us afanyeu a reservar, perquè les places per les masterclasses de diumenge ja estan exhaurides), coronades a la nit amb les actuacions d’Arcángel, Alba Carmona, Vanesa Aibar i altres grans figures del flamenc. Aquests concerts tenen un preu de 15 euros, i al PDF de sota hi trobareu l’enllaç per fer la reserva. A més, l’agenda de concerts de la setmana ens deixa també les actuacions de Bertran Swing Band al Centre Cívic Torre Llobeta, Papa Orbe y los Científicos del Sabor al Casal de Barri Prosperitat (totes dues divendres a la nit) i la misteriosa formació Micos i Koalas dijous a Can Verdaguer.

Els propers set dies també viurem el comiat d’un altre cicle que ens ha alegrat el juliol, Pantalla Barcelona a la Fresca, que dimarts a la nit posarà el punt i final a les seves projeccions a Nou Barris amb la de “Chavalas” a la plaça Can Basté. A la Zona Nord, un cop celebrades les festes majors de Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona, la seva Associació de Comerciants ha organitzat un final de festa col·lectiu amb paradetes, tallers i espectacle familiar, que tindrà lloc diumenge a la plaça Roja. El públic jove trobarà a l’agenda activitats com les batalles de rap del divendres a la plaça Sóller o la clàssica festa Guineueta Lliure i Tropical de dissabte al Casal de Joves Guineueta, mentre que els i les amants de l’humor tenen una cita divendres al Casal de Barri Verdun, amb l’espectacle de monòlegs femenins “Patates”. Tanquem aquest resum recordant-vos que al final de l’agenda hi trobareu les dades per participar al certamen artístic Penj’Art de Vilapicina i la Torre Llobeta, al qual podeu presentar les vostres propostes fins al proper dilluns. Ara us toca obrir el PDF per trobar-hi tots aquests i molts altres esdeveniments, i no us oblideu de gaudir fort la setmana a Nou Barris!

Activitats del 22 al 28 de juliol