Obre al públic el nou espai d’accés a la Font Magués

14/10/2022 - 10:19 h

Ja només queda pendent d’executar la plantació, que es durà a terme al llarg de la tardor

El nou espai d’accés a la Font Magués, al barri de Torre Baró, ja és obert al públic després de les obres de reurbanització i reconversió que el Districte de Nou Barris hi ha dut a terme, i que tenien per objectiu final millorar l’accessibilitat d’aquesta porta d’entrada a Collserola.

El nou accés dona resposta a les necessitats del veïnat del barri i s’ha fet d’acord al Pla de Barris de la Zona Nord, que entre les seves accions té la d’impulsar aquest espai. Així, s’ha canviat el paviment i s’ha fet de formigó integrat a l’entorn. També s’ha rehabilitat el clavegueram existent, i s’han col·locat noves lluminàries i columnes a tot l’espai, que fins ara no disposava d’enllumenat públic. Totes les làmpades són de màxim rendiment, de tecnologia LED.

Ara només queda pendent la plantació de la nova vegetació, que es durà a terme al llarg de la tardor. El projecte aposta per espècies autòctones i adaptades als condicionants del medi en què ens trobem. S’hi plantaran, doncs, arbres i plantes arbustives i herbàcies que necessitin poca aigua i puguin aguantar llargs períodes de sequera.