El dret cabdal a la cura, eix temàtic de les XXI Jornades de Salut Mental de Nou Barris

21/10/2022 - 08:48 h

Se celebraran el divendres 4 de novembre a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta

El dret cabdal a la cura en salut mental i, en conseqüència, que tractament i cura vagin de la mà, és l’eix temàtic que aglutinarà la XXI edició de les Jornades de Salut Mental de Nou Barris.

La trobada tindrà lloc el divendres 4 de novembre a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta a partir de les 9.30 hores, amb la inauguració a càrrec d’Esther Flaqué, consellera de Salut, Envelliment i Cura de Nou Barris; Enriqueta Vidal, presidenta de la Federació Salut Mental Catalunya; i Josep Aguilar, president de l’AFEM de Nou Barris.

Les alternatives de cura en el desenvolupament de nous programes, la salut mental en primera persona, la cura en nens i adolescents o la missió i objectius del Pacte Nacional de Salut Mental són alguns dels temes que tractaran les jornades.

Us n’adjuntem el programa complet. L’entrada és lliure i no cal fer reserva.

Organitza l’Associació de Famílies per la Salut Mental Nou Barris. Col·laboren en l’esdeveniment, a més del Districte de Nou Barris, l’Associació Centre Higiene Mental Nou Barris, la Fundació Nou Barris per la Salut Mental, la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist de l’Hospital de Sant Pau, l’Associació Socio-Cultural Matissos, la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.