Problemes per utilitzar “La Meva Salut”? Us expliquem com fer-ho!

25/10/2022 - 11:33 h

Sessió pràctica dirigida a persones sordes el proper dijous 27 d’octubre

El CIS Cotxeres, amb la col·laboració del Districte de Nou Barris, l’IMPD (Institut Municipal de Persones amb Discapacitat) i el CERECUSOR (Centre Recreatiu i Cultural de Persones Sordes) ha organitzat per al proper dijous 27 d’octubre, a les 17 hores a la seu de CERECUSOR (carrer Nàpols 338, Barcelona), una sessió pràctica sobre com utilitzar l’espai digital La Meva Salut, dirigida a persones sordes amb dificultats amb les TIC, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

La sessió respon a les demandes més d’un cop expressades pel col·lectiu de persones sordes, en el sentit que necessiten suport per les dificultats comunicatives que tenen en relacionar-se amb el sistema sanitari tal com està configurat. El fet de saber utilitzar “La Meva Salut” els empodera i facilita l’accés a les seves dades i gestions relacionades amb la seva salut. I és que, a través d’aquest canal, es poden fer tràmits com ara demanar cita amb els professionals de l’EAP o obtenir informació sobre l’historial mèdic o receptes. En termes generals, doncs, els apropa d’una manera més àgil i senzilla al seu centre de salut.

Aquesta és la segona sessió per tractar aquest tema després de la que va tenir lloc el passat 20 d’octubre, que va esdevenir tot un èxit de participació.

Les persones interessades a assistir podeu contactar amb CERECUSOR a través del correu electrònic cerecusor@gmail.com o el telèfon 93- 237 35 35.