Nou Barris, lliure de violències masclistes

14/11/2022 - 14:18 h

El districte celebra el 25 de novembre amb diferents actes i esdeveniments

Un any més, Nou Barris se suma al clam contra les violències masclistes que s’aplega al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones.

En aquest document trobareu les diferents propostes que espais i entitats del districte organitzen amb motiu d’aquest dia, i que tenen lloc al territori durant diverses setmanes.

Com cada any, a més, gaudirem d’un acte central que aquest cop tindrà lloc el divendres 18 de novembre, a les 17.45 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, i amb el següent programa:

  • Benvinguda i presentació institucional, a càrrec de la presidenta del Districte de Nou Barris, Gemma Sendra, del regidor de Nou Barris, Francesc Xavier Marcé, i de la consellera de Feminisme i LGTBI de Nou Barris, Alexandra López Lorente
  • Lectura del manifest contra la violència vers les dones, a càrrec de dones de la Taula de Feminismes i LGTBI de Nou Barris
  • Teatrefòrum. Com t’estimo?, a càrrec de la Cia. Teatracció
  • Marxa “Ens volem vives!”, al voltant dels jardins de Can Xiringoi, acompanyades pel grup de batucada Trakutrá

Organitza: Taula de Feminismes i LGTBI de Nou Barris

XVII Premi 25 de Novembre 2022

El dimecres 23 de novembre tindrà lloc l’acte en el qual es donarà a conèixer el projecte guanyador de la dissetena edició del Premi 25 de Novembre. Es farà a les 18 hores, al Centre Cultural La Farinera del Clot, Gran Via de les Corts Catalanes, 837. Obertura de portes a les 17.30 hores.

Aquest any, amb el lema “Sumant aliances contra el masclisme”, l’objectiu del premi és donar suport a projectes que treballin la prevenció de les violències masclistes en els àmbits de l’esport, l’activitat comercial, la cultura o el món de l’educació.

L’acte, conduït per les còmiques Mai Boncompte i Cristina Guyu (Pincho de Tortilla), comptarà amb l’actuació de la rapera TESA. L’entrada és lliure fins a completar la capacitat de la sala. Hi haurà disponible un espai de jocs dinamitzat per als infants.