Segona edició dels cursos en espanyol de la UNED

16/01/2023 - 12:04 h

Començaran el 20 de febrer i serviran de preparació per als exàmens DELE

La UNED (Universitat Nacional d’Educació a Distància) comença el proper 20 de febrer, i fins al 18 de maig, una nova edició dels cursos intensius d’espanyol amb preparació per als exàmens DELE.

Els cursos tenen un doble objectiu. D’una banda, s’estudien els continguts lingüístics, comunicatius i socioculturals dels nivells A2, B1, B2 i C1, que permetrà els estudiants adquirir un coneixement profund de la llengua espanyola per comunicar-se de forma eficaç en el seu dia a dia i en l’àmbit laboral.

De l’altra, els cursos serviran també de preparació de l’examen DELE corresponent (A2, B1, B2 i C1), l’examen oficial del govern espanyol que du a terme l’Instituto Cervantes. En aquest sentit, el títol DELE A2 és imprescindible per a l’obtenció de la nacionalitat.

Els cursos tenen un cost reduït: 360 euros per 90 hores de docència presencial a les instal·lacions de Barcelona, situades a Nou Barris, concretament, a l’avinguda Rio de Janeiro 56-58. Són cursos intensius, dissenyats i impartits per mestres amb especialització en l’ensenyament de l’espanyol. A més a més, s’organitzen en grups reduïts, fet que permet un seguiment individualitzat del progrés de l’alumnat, i optimitzar així l’aprenentatge.

Trobareu tota la informació al web dels cursos.