La nova Escola Bressol Torre del Rellotge de Trinitat Nova oferirà 104 places

13/04/2023 - 12:41 h

El centre s’estrenarà el proper curs, i serà l’equipament en què es traslladarà i ampliarà l’actual EBM Trinitat Nova

L’Escola Bressol Torre del Rellotge serà el nou equipament en què es traslladarà i ampliarà l’actual EBM Trinitat Nova. El nou centre s’ubicarà al carrer Palamós 70, i oferirà set grups: un de 8 infants de 4 a 12 mesos; tres de 13 infants d’1 a 2 anys; i tres grups més de 19 infants de 2 a 3 anys. La capacitat total serà de 104 places.

L’Escola Bressol Torre del Rellotge obrirà les portes el proper curs escolar. I, justament, pensant en el proper curs, ja són en marxa les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals. Es desenvoluparan fins al 4 de maig, de manera presencial, tot i que algunes també es convocaran en línia. En aquest document podeu consultar-ne el dia i hora.

105 escoles bressol el curs 2023-2024

El curs 2023-2024 la xarxa municipal d’escoles bressol estarà formada per un total de 105 equipaments educatius, gestionats per l’Institut d’Educació Municipal de Barcelona. Trobareu aquí la llista detallada, amb l’enllaç al web de cada escola, l’adreça, el correu electrònic i el telèfon.

Preinscripció

La presentació de la sol·licitud de preinscripció es farà de forma telemàtica del 4 al 17 de maig de 2023, ambdós inclosos. En casos excepcionals, durant les mateixes dates, les famílies podran presentar la sol·licitud de preinscripció presencialment, sempre amb cita prèvia, que cal sol·licitar posant-se en contacte amb l’escola triada com a primera opció.