El festival MODEL us convida a dibuixar el vostre barri

24/04/2023 - 11:04 h

El taller “Dibuixa el teu barri” convida el veïnat de la ciutat de Barcelona a dibuixar cartografies de proximitat per reivindicar els aspectes valuosos que haurien de construir les nostres ciutats

La segona edició de MODEL.Festival d’Arquitectures de Barcelona convida el dimarts 25 d’abril de 16 a 20 h a la ciutadania a dibuixar els diferents barris de la ciutat. El taller pretén que siguin els mateixos veïns i veïnes els que puguin representar sobre el mapa els aspectes valuosos, prenent el seu barri com a punt de partida i com a unitat d’empatia urbana.

Aquest taller s’emmarca en l’exposició 73 Barcelones que busca generar noves interpretacions cartogràfiques dels 73 barris de la ciutat. Per completar l’exposició es busquen veïnes i veïns dels barris de la Marina de Port, Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes, les Tres Torres, el Putxet i el Farró, Vallcarca i els Penitents, el Baix Guinardó, la Vall d’Hebron, la Clota, Horta, Vilapicina i la Torre Llobeta, Porta, el Turó de la Peira, el Verdun, la Trinitat Nova, Ciutat Meridiana, Vallbona, Baró de Viver, la Sagrera, el Congrés i els Indians, Navas, la Vila Olímpica del Poblenou, el Besòs i el Maresme, Provençals del Poblenou i Sant Martí de Provençals. Tant si pertanys a algun d’aquests barris com si els vols representar pots ser partícip de l’activitat.

El taller es durà a terme al Museu del Disseny (DHUB), situat a la Plaça de les Glòries Catalanes. L’accés al taller és gratuït i obert a tothom amb inscripció prèvia. Pots realitzar aquí la teva inscripció.

Les projeccions es presentaran al públic a l’exposició 73 Barcelones. A més, el dia 26 d’abril de 18 a 20:30 h es debatran les cartografies presentades al fòrum Dibuixant la Barcelona d’avui.