L’Orgull LGTBI aterra a Nou Barris

06/06/2023 - 10:14 h

El districte acull una dotzena d'activitats del 13 de juny al 22 de juliol

El 28 de juny és el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Aquesta efemèride, sumada a la del Dia Internacional contra l’LGTBI-fòbia del maig, fa que des del mes passat Barcelona estigui duent a terme una sèrie d’actes al voltant de la comunitat LGTBI. Aquests esdeveniments inclouen exposicions, festes, concerts, rutes guiades, tallers, xerrades i projeccions que es fan al Centre LGTBI de Barcelona i també en diversos espais públics, equipaments i museus de la ciutat. El punt culminant de la programació serà el 28 de juny, amb el concert de l’Orgullosa, que tindrà lloc al Moll de la Fusta.

Orgull de Barri

A Nou Barris, la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI ens apropa una dotzena propostes que es faran del 13 de juny al 22 de juliol, i que trobareu aquí.

Les activitats proposades volen celebrar i reivindicar la diversitat sexual, afectiva i de gènere, i sorgeixen de l’esforç de les entitats, les associacions i els equipaments que treballen dia rere dia per defensar els drets LGTBI i lluitar contra l’LGTBI-fòbia en el terreny comunitari, des de la proximitat i la participació.