El Mercat de Canyelles acull l’exposició de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia

15/06/2023 - 13:30 h

Hi serà fins a l’1 de juliol

En el marc de la Setmana Europea contra la Leucèmia 2023, del 12 de juny a l’1 de juliol el Mercat de Canyelles obre les portes a l’exposició itinerant de la Fundació Josep Carreras contra aquesta malaltia.

Els clients del mercat i la ciutadania podran informar-se sobre la història de la fundació, els seus projectes i la donació de medul·la òssia, a més de conèixer recomanacions sobre alimentació i vida saludable per a pacients en tractament oncològic.

Una vegada més, els mercats de Barcelona es posicionen com a punts de referència de la vida social dels barris. Els mercats del Carmel, la Mercè i Sants ja van exhibir aquesta exposició l’any passat durant les mateixes dates i ara, a més del de Canyelles, ho faran també els de Galvany i Sarrià.

Fundació Josep Carreras

Des de fa més de trenta anys, la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia impulsa projectes en benefici dels pacients i de la ciència per aconseguir que la leucèmia sigui, algun dia, una malaltia 100% curable. La leucèmia consisteix en la proliferació incontrolada d’una població anòmala de cèl·lules de la sang, que s’infiltren a la medul·la òssia, impedint la producció de les cèl·lules restants i envaint la sang i la resta d’òrgans.