L’escola bressol municipal Ralet obrirà el pati a l’agost

12/07/2023 - 13:57 h

L’espai serà també un dels 21 refugis climàtics del mes a Nou Barris

Els dissabtes d’agost, l’EBM Ralet, situada al carrer de Joaquim Valls 10, obrirà el pati de 10.30 a 13 hores. Aquesta és una iniciativa impulsada des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i s’adreça principalment a infants fins als 6 anys d’edat acompanyats de les seves famílies o de persones adultes de referència.

De manera lliure i autònoma, en un equipament de proximitat, els infants i les famílies podran gaudir de racons de contes per a la petita infància (amb la participació del Consorci de Biblioteques de Barcelona), així com d’elements de joc ubicats als patis com sorrals i espais motrius, entre altres. L’entrada és lliure i gratuïta.

L’espai està també incorporat en la xarxa de refugis climàtics. A Nou Barris, al llarg de l’agost n’hi haurà 21, ja que l’EBM El Vent tancarà les portes.

Patis oberts fins al setembre

Al juliol i al setembre són tres les EBM que obren el pati. L’horari és el mateix: els dissabtes, de 10.30 a 13 hores. A més de la Ralet, ho fan també la Can Dragó, situada a l’avinguda de Rio de Janeiro 16, i El Vent, al carrer de Miguel Hernández 20. Aquesta darrera, a més, és també refugi climàtic mentre el pati romangui obert.

Els patis d’escoles bressol municipals oberts formen part del programa de patis oberts de l’Ajuntament de Barcelona. Així mateix, el consistori barceloní ofereix el servei a centres educatius d’infantil, de primària i de secundària de la ciutat. El llistat complet, el calendari i els horaris es poden consultar en aquest enllaç en línia.