Barcelona, epicentre internacional del ciclisme amb l’inici de La Vuelta 23

03/08/2023 - 13:38 h

Una pàgina web, específicament creada per a l'ocasió, informa des d’avui d’aspectes a tenir en compte, com les afectacions en la mobilitat

Barcelona acollirà el 26 i 27 d’agost l’inici de La Vuelta 23, una de les competicions ciclistes més prestigioses del món, després de 61 anys des de la seva última sortida a la ciutat, el 1962.

Primera etapa: contrarellotge per equips

El dissabte 26 d’agost, el públic podrà gaudir d’una emocionant contrarellotge per equips que recorrerà diverses zones emblemàtiques de la ciutat. La prova començarà a les 19 hores a la platja del Somorrostro i acabarà a les 21 hores a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, amb un recorregut de 14,6 km. A les 16 hores, el públic podrà veure els entrenaments oficials.

L’arribada de la segona etapa, a l’Estadi Olímpic

I el diumenge 27 d’agost, La Vuelta 23 continuarà amb una segona etapa que començarà a Mataró a les 12 hores i culminarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Es preveu que els corredors arribin a Barcelona entre les 16.30 i les 17.30 hores.

Afectacions a la mobilitat

Durant tot el cap de setmana, la ciutat estarà immersa en aquest esdeveniment esportiu i, per tant, hi ha previstes algunes afectacions a la mobilitat. En aquest sentit, es recomana planificar els desplaçaments amb temps i consultar els canvis en la circulació i les afectacions de trànsit.

Aquest és, precisament, un dels aspectes de què informa la nova pàgina web que ha vist avui la llum, La Vuelta 23 a Barcelona, i en què també hi trobareu, entre d’altres, el recorregut de les proves, els horaris, la gala de presentació d’equips i la fan zone, anomenada “Parc Vuelta”.

Al web Mobilitat i transports també trobareu informació sobre les afectacions al trànsit per La Vuelta 23.