Tens un establiment de restauració? Participa en el concurs d’aperitius de Nou Barris!

06/09/2023 - 14:55 h

Pots presentar la teva proposta culinària fins al 15 de setembre

Després de l’èxit de les edicions anteriors, enguany torna el concurs d’aperitius de Nou Barris. Les dates triades per a l’ocasió van del 2 al 25 de novembre. Els dijous, divendres i dissabtes d’aquelles setmanes podreu tastar les diferents propostes.

Abans, però, caldrà tenir precisament aquestes propostes. Així que si teniu un establiment de restauració i hi voleu prendre part, encara hi sou a temps!

Fins al 15 de setembre, podeu omplir un formulari que us facilitarà el dinamitzador comercial. En aquest formulari se us demanaran les dades de contacte i caldrà explicar l’aperitiu que oferireu (nom de l’aperitiu, descripció i història de l’aperitiu), i també afegir una foto real de la tapa que s’oferirà. Podreu entregar el document al mateix dinamitzador, o fer-lo arribar mitjançant l’adreça de correu dinamitzaciocomercnoubarris@bcn.cat.

Entre tots els establiments que participin es farà una selecció de 25 aperitius prèvia valoració de l’organització del concurs.

Com dèiem, durant el mes de novembre l’establiment oferirà un aperitiu i una beguda (vi, aigua, cervesa o refresc) per un import de 4 euros.

L’acte de lliurament de premis es farà en un dia a concretar entre el 27 de novembre i l’1 de desembre, a la Sala de Plens del Districte de Nou Barris.

La setmana del 14 al 16 de desembre els establiments finalistes tornaran a oferir al públic l’aperitiu presentat amb beguda al mateix preu (4 euros).