Comencen les obres de reurbanització de la plaça Verdum i dels carrers adjacents

11/10/2023 - 16:43 h

Els treballs, que acabaran el febrer de 2024, convertiran la zona en un espai de trobada, descans i joc en què predominarà el verd

Nou Barris començarà el dilluns 16 d’octubre les obres de reurbanització de la plaça del Verdum, des del carrer Viladrosa fins al carrer Góngora, i els dos carrers de vianants adjacents, el carrer Robert Robert i el paral·lel, al barri del Verdun.

Està previst que els treballs acabin el febrer de 2024.

Un nou espai de trobada

La futura plaça del Verdum esdevindrà un espai de trobada, descans i joc en què predominarà el verd. Per tractar els desnivells i millorar la connexió entre les diferents plataformes que conformen la plaça, s’incorporaran grans jardineres amb vegetació que es col·locaran reomplint les grades ja existents. A més, es renovarà el mobiliari urbà i s’hi instal·larà una zona de jocs infantils.

El carrer Robert Robert es projectarà com un espai versàtil per a la vida del barri i per celebrar-hi esdeveniments de petit format. Per aconseguir-ho, hi haurà més vegetació i s’instal·laran tres noves jardineres a la façana de la cara nord del carrer que generaran dues petites zones on poder seure i descansar.

Pel que fa al carrer paral·lel, que ja acull un espai de joc infantil, es consolidarà com un carrer de joc inclusiu i accessible amb la instal·lació, també, de mobiliari d’estada i acompanyament.