Què pots fer a Nou Barris del 27 d'octubre al 2 de novembre?

26/10/2023 - 17:03 h

Els propers set dies transcorreran entre castanyes, túnels de la por, moniatos i disfresses, però també hi haurà lloc per a noves sessions dels cicles Pantalla Barcelona i Argumenta BCN

Els darrers estudis científics demostren que menjar castanyes i moniatos disfressat de vampir o d’assassí d’Scream no només no perjudica la salut, sinó que fins i tot és saludable. El que intentem aconsellar-vos és que no us escalfeu el cap escollint entre tradició i modernitat, Castanyada i Halloween, quan podeu celebrar totes dues coses. I sense sortir de Nou Barris, ja que la quantitat de tallers, celebracions, túnels de la por, concursos de disfresses, concerts i tota mena d’activitats per a tots els públics que trobareu a l’agenda setmanal del districte és realment notòria. No hi faltaran clàssics com la celebració multitudinària i familiar de la plaça Can Basté, o els concerts de punk del Marrameu al Casal de Joves Guineueta per posar-hi el punt i final. I a més de poder escollir l’on, també podreu escollir el quan, ja que tots aquests esdeveniments es reparteixen principalment entre divendres, dissabte i dimarts, que com sabeu serà la vigília de Tots Sants.

I què més?

D’acord, arriba la Castanyada, però no la fi del món. La Terra segueix girant, i al PDF també hi trobareu molts actes lliures de panellets o infants clavant ensurts. Divendres a les 19 h en coincideixen quatre de potents, amb teatre d’humor al Centre Cívic Torre Llobeta, Can Verdaguer oferint una passejada que complementa l’exposició musical “Altres escenaris possibles” al mateix temps que una mostra de curts de l’escola Cine en Acción, i l’actor Gustavo Salmerón demostrant que un documental també pot ser divertit a la projecció de Pantalla Barcelona que tindrà lloc a Can Basté.

Dues recomanacions més per acabar, i totes dues mirant al dijous. Aquest serà el dia d’una nova conversa del cicle Argumenta BCN al Centre Cívic Torre Llobeta, on s’analitzarà com convertir els malestars en una lluita col·lectiva. I també es viurà la primera jornada del Concurs d’Aperitius de Nadal de Nou Barris, que arriba a la tercera edició per fer dels dijous, divendres i dissabtes de novembre ocasions perfectes per voltar pels 25 establiments participants, tastar les seves tapes i votar per la nostra preferida. Moltes propostes, i totes bones, per acomiadar l’octubre amb el cap ben alt i saludar l’arribada del novembre. Que gaudiu la setmana!

Activitats del 27 d’octubre al 2 de novembre