Més sessions informatives de Nou Barris Digital per la Convocatòria General de Subvencions 2024

27/11/2023 - 14:22 h

Els dies 12, 14, 18 i 19 de desembre se’n presentaran les novetats, repassarem les fases del procediment i com fer la tramitació telemàtica

La Convocatòria General de Subvencions 2024 és a punt de publicar-se. Per aquest motiu, des del servei Nou Barris Digital del Districte de Nou Barris s’han convocat sessions informatives per explicar el  més important a tenir en compte  per poder participar en aquesta convocatòria.

Així, es donaran a conèixer les novetats de la convocatòria per a l’any vinent, es revisaran les fases de vida del procediment, i s’abordarà la tramitació telemàtica de la sol·licitud de subvenció. Podeu triar una de les següents dates:

  • Dijous 14 de desembre, a les 18.30 hores. Sessió presencial a la Seu del Districte de Nou Barris
  • Dilluns 18 de desembre, a les 18 hores. Sessió presencial al Casal de Barri Torre Baró
  • Dimarts 19 de desembre. Sessió virtual a les 12 hores

Prèviament, en concret el dimarts 12 de desembre, a les 18.30 hores a la Seu del Districte de Nou Barris, s’ha programat una sessió informativa dirigida a les entitats amb juntes noves que tenen dificultats per comprendre les fases de vida de les convocatòries de subvencions i la documentació a presentar. En aquest cas, es parlarà sobre la redacció del projecte i com s’omple el document de la sol·licitud.

Si voleu prendre part en alguna de les sessions, envieu un correu electrònic a subvencionsnoubarris@bcn.cat indicant a quina d’elles voleu assistir, el nom de la vostra entitat i el contacte telefònic.

En cas que escolliu la sessió virtual, tingueu en compte que el dia anterior rebreu l’enllaç per correu electrònic.

Més informació sobre Nou Barris Digital a l’apartat “Us pot interessar” del web del Districte de Nou Barris.