L’escola Mercè Rodoreda obre el pati per Nadal

12/12/2023 - 11:32 h

De dilluns a diumenge, d’11 a 14 hores, del 21 de desembre al 7 de gener excepte els festius

El pati de l’escola Mercè Rodoreda (carrer Vesubi, 35. Entrada per avinguda Meridiana) no tanca per Nadal. L’espai obrirà del 21 de desembre al 7 de gener, coincidint amb l’aturada lectiva, amb l’única excepció dels dies festius, és a dir, 25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener.

La iniciativa s’emmarca en els Patis escolars oberts al barri, un projecte que busca optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant-ne el vessant educatiu i social, fent possible l’ús del pati per a col·lectius o activitats que es puguin dur a terme sense interferències, i potenciant-ne la interrelació. També es vol donar, als infants i joves i a llurs famílies, una alternativa de lleure que s’exerceixi de manera autònoma en un context segur i de proximitat.

Cada pati escolar obert té un servei de monitoratge que obre i tanca l’espai dins dels horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.

Als patis escolars oberts es fan activitats de dinamització educativa esportives, artístiques o en família. Aquestes activitats són obertes i gratuïtes al barri.

En la iniciativa hi col·laboren el Consorci d’Educació de Barcelona, tots els districtes i diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

A tota la ciutat, obriran 13 patis de centres educatius durant les festes de Nadal.

Recordeu que els nens i nenes que hi accedeixin ho faran sota la responsabilitat de les seves famílies.

Més informació a: barcelona.cat/educacio