Últim Consell Plenari de l’any a Nou Barris

13/12/2023 - 13:45 h

Tindrà lloc el dijous 21 de desembre, a partir de les 18.30 hores

Nou Barris celebrarà el proper dijous 21 de desembre, a partir de les 18.30 hores a la Sala de Plens de la Seu del Districte (plaça Major de Nou Barris, 1), l’última sessió de l’any del Consell Plenari.

Entre altres punts, la sessió comptarà amb l’habitual informe del regidor i amb les propostes, precs i preguntes dels diferents grups municipals amb representació al Consell Municipal de Districte.

Com participar-hi?

Podeu assistir al Consell Plenari presencialment o per videoconferència (especificant expressament si és d’una manera o de l’altra) I si voleu intervenir, cal que formuleu prèviament la vostra pregunta perquè sigui contestada en el decurs de la sessió.

Si opteu per la forma telemàtica, us farem arribar oportunament l’enllaç per connectar-vos-hi.

També podeu formular la vostra pregunta o intervenció sense necessitat d’assistir al Consell Plenari.

En ambdós casos, teniu temps fins a 48 hores abans de l’inici de la sessió, és a dir, fins al dimarts 19 de desembre, a les 18.30 hores.

Recordeu, també, que podeu seguir la sessió en directe a través d’aquest enllaç del canal de YouTube del Districte de Nou Barris.

Necessitats especials

La sessió comptarà amb servei d’interpretació en llengua de signes, servei de subtitulació amb pantalla i sala equipada amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició. A més, la sala és accessible i disposa d’un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.