Vine a conèixer la família del rei Baltasar!

19/12/2023 - 09:35 h

El 28, 29 i 30 de desembre, espectacle gratuït a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova

Durant tres dies, la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova es convertirà en un escenari màgic en què la llum, el foc i la dansa ens acompanyaran mentre arribem al poblat africà d’on és originari el rei Baltasar.

En aquest muntatge, anomenat La família del rei Baltasar, recorrerem tres espais, cadascun amb una atmosfera diferent, però units per la història del rei Baltasar.

En el primer espai coneixerem la seva família. Foc, paraula i dansa són l’inici de l’espectacle. El públic escoltarà una història fascinant sobre un dels Reis d’Orient i la seva família: el foc escalfa i il·lumina una família africana de grans dimensions. Reunits al voltant d‘una foguera, uns personatges expliquen els orígens del rei Baltasar. Tothom té una família, però les famílies africanes són ben especials…

Després, el públic serà conduït fins al segon espai a través d’un camí fet d’espelmes i elements de llum que crearan una atmosfera especial. En aquest segon espai serem testimonis del viatge del rei Baltasar. Navegarem rius i mars: com arriba fins a Barcelona? Quin camí ha de fer?

Finalment, al tercer espai coneixerem casa seva, el poblat del rei Baltasar: roba estesa, una mare que explica contes al seu fill, gent que feineja a casa seva, música que no se sap d‘on surt… Treu el nas a les cabanes del poble del rei Baltasar i descobreix petits mons plens d‘encant.

La família del rei Baltasar és un muntatge de Marta Almirall, Xevi Bayona i José Menchero, i executat per Roseland Musical. L’espectacle, de temàtica nadalenca però original i actual, situa la interculturalitat en el centre de la proposta i permet que tradició i noves tecnologies s’entrellacin i es barregin.

Es farà el 28, 29 i 30 de desembre en passis de 30 minuts, des de les 17.45 hores i fins a les 20.30 hores. El primer dia, el 28 de desembre, a les 17.30 hores, hi haurà una cercavila per la Trinitat Nova amb el grup Bruixes i Bruixots.

Organitza: Districte de Nou Barris. Col·labora: Comissió de Festes de Trinitat Nova.