Els residents de l’AREA ja poden treure el tiquets d’estacionaments corresponents a 2024

20/12/2023 - 11:48 h

Ja es poden obtenir els tiquets de resident des de l’app SMOU o els propis parquímetres de carrer.

Les persones residents de l’àrea d’estacionament regulat de Barcelona, AREA ja poden obtenir els seus tiquets d’estacionament de Resident pel 2024. Es poden obtenir tiquets per un dia o, com a màxim, fins a l’últim dia laborable de l’any 2024.

Per fer-ho cal descarregar-se l’app SMOU i activar el servei Residents Barcelona. En cas que s’utilitzin els parquímetres de carrer també es poden obtenir els tiquets d’estacionament de Resident pel 2024 amb aquest sistema. Cal recordar que, en aquest cas, només es podrà obtenir tiquets per un dia i fins a un màxim de 20 dies laborables

TARIFES

  • Tarifa Resident 2024

La tarifa per a residents de l’AREA per l’any 2024 continuarà sent de 0,2 euros/dia, amb un màxim d’1 euro/setmana, per a tots els vehicles, de qualsevol dels distintius ambientals homologats o sense distintiu, amb dret d’estacionament com a resident i per als mesos de gener a desembre, incloent-hi agost.

  • Tarifes Ambientals d’Estacionament Regulat

Les tarifes ambientals de l’estacionament regulat a la via pública de Barcelona tenen l’objectiu de contribuir a la reducció dels nivells de contaminació atmosfèrica i a la millora de la qualitat de l’aire de la ciutat. I, per això, s’estableixen de manera variable en funció del distintiu ambiental assignat a cada vehicle per part de la DGT.

Per conèixer distintiu ambiental que li correspon al teu vehicle, pots consultar-lo aquí.

Descàrrega Fulletó Tarifes 2024 aquí.

Més informació