Els Reis d’Orient us esperen a la Cavalcada de Nou Barris!

28/12/2023 - 08:56 h

Arribaran a la Zona Nord, i d’allà es desplaçaran fins a la Seu del Districte per començar el recorregut pels carrers del districte

Un any més, la cavalcada de districtes més popular i exitosa de totes dona la benvinguda a SSMM els Reis d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la plaça Roja de la Ciutat Meridiana a les 17.15 hores. Prèviament, escalfarà motors la Cavalcada de la Zona Nord , de 16 a 17 hores amb el següent recorregut: sortida de l’escola Mestre Morera, carrer de Perafita, avinguda dels Rasos de Peguera, carrer de les Agudes, carrer de Costabona, avinguda dels Rasos de Peguera, carrer de Vallcivera, avinguda Vallbona, i plaça Roja.

Entitats i comparses a la Zona Nord: AFA CEIP Elisenda de Montcada, AFA Mestre Morera, AFA Ferrer i Guàrdia, AFA Ciutat Comtal, Joves Zona Nord

Acte a la Seu del Districte

A la plaça Roja, els Reis dirigiran unes paraules a les persones congregades i, acte seguit, enfilaran cap a la Seu del Districte, a la plaça Major de Nou Barris, 1. Allà, a les 18 hores, un espectacle de rebuda s’encarregarà de fer més amable l’espera. Un cop arribats, Melcior, Gaspar i Baltasar es dirigiran novament al públic des del balcó de la Seu. Posteriorment, sobre les 19 hores, començarà la Cavalcada de Nou Barris amb 25 entitats participants. La comitiva sortirà des de la confluència de la Via Favència amb la Via Júlia, i passarà per la plaça de la República, el passeig de Verdum, el carrer del doctor Pi i Molist, el passeig de Fabra i Puig i l’avinguda de la Meridiana.

Tingueu present que de resultes de la cavalcada caldrà tallar el trànsit en alguns carrers. En aquest document en trobareu la relació i el mapa.

A la Seu del Districte, a partir de les 17.30 h hi haurà espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda al costat de l’escenari (es prega arribar una estona abans), servei de llengua de signes i subtitulació.

Organitzen la Cavalcada de Nou Barris: Districte de Nou Barris, A.E. ASOGYM, AFA Timbaler del Bruc, AMPA C.E.B. Luz Casanova,  AMPA Cor de Maria Sabastida, AMPA Fedac Amilcar, AFA Jesús Maria Claudina Thevenet, MPA Escala Dei, Associació Porta Cultural, Ass. Comerciants Mercat de la Mercè, AVV Roquetes, AVV Turó de la Peira (Vocalia de Joves), Banda Simfònica de Roquetes, CC. Garcia Lorca, CC Manuel de Falla, Escola Agora, Grup de Foc de Nou Barris,  Hdad. Los Romeros, SESE Secció Esportiva Santa Eulàlia,  Societat coral l’Ideal d’en Clavé, cia. Soul Empire, AVV Trinitat Nova, La Masia de la Guineueta,  AVV Tots som la Trinitat Nova, AS Creu del Sud.