Nadal triomfa a Nou Barris

11/01/2024 - 14:16 h

Èxit de públic en la nova activitat “La família del rei Baltasar” i en les propostes habituals

Nadal a Nou Barris continua sent sinònim d’èxit. Les diverses propostes lúdiques que hi tenen lloc apleguen milers de ciutadans que volen gaudir en família d’aquests dies especials. El darrer exemple el trobem en l’activitat de nova creació que hem estrenat enguany a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova. Sota el títol “La família del rei Baltasar”, hem pogut gaudir d’un espectacle màgic de llum, foc i dansa. Doncs bé, l’espectacle ha fet el ple. Al llarg de tres dies, 1.500 persones s’hi han apropat per conèixer de ben a prop el poblat, la família i el viatge d’aquest rei d’Orient.

Al seu costat, les propostes habituals no han fet curt. El Campament Reial ha tornat a batre el seu propi rècord en rebre la visita, durant tres dies, d’11.550 persones, en un espai d’una qualitat immillorable en termes d’escenografia i lluminositat que ha fet les delícies de grans i petits.

La cavalcada, segons l’organització, va aplegar 35.000 persones, una xifra sensiblement inferior a la d’altres anys però un èxit rotund si tenim en compte la pluja que a les 6 de la tarda va fer acte de presència.

Fora de les propostes directament vinculades amb els Reis d’Orient, trobem també la primera edició del Parc de Nadal de Nou Barris, que va tenir lloc a la plaça Garrigó i que va reunir també centenars de persones en les diverses zones preparades, la de tallers participatius, la de jocs lúdics i educatius i l’espai d’actuacions en directe.

Al llarg dels dies de Nadal, a Nou Barris hem pogut gaudir també, entre d’altres, dels concerts al carrer en el marc del Sons de Nadal i de l’Òpera Nou Barris, o de la cercavila L’esperit de Nadal que va tenir lloc el 16 de desembre i que van seguir unes 600 persones.

Us convidem a entrar a la xarxa flickr del Districte de Nou Barris, on trobareu imatges de les propostes més reeixides de Nadal a Nou Barris.

També en trobareu alguns vídeos al canal de YouTube del Districte de Nou Barris.