Què pots fer a Nou Barris del 12 al 18 de gener?

11/01/2024 - 17:16 h

Els concerts, el teatre i la poesia escènica marcaran els espectacles del cap de setmana, i a partir de dilluns les xerrades dels temes més diversos agafen el protagonisme

En aquest món tot arriba: ha arribat el nou any, ha arribat el fred, i ara arriba la primera agenda setmanal de Nou Barris del 2024, potser no massa llarga però sempre amb propostes interessants. A la primera pàgina, corresponent al divendres, ja hi trobem activitats clàssiques com un nou taller FamiliArts a Can Basté on els infants podran crear figures amb fang, una sessió de cinefòrum al Casal de Barri Trinitat Nova que us permetrà recuperar una de les pel·lícules més antigues i recordades de la filmografia d’Alfred Hitchcock, o un triple concert organitzat per El Generador que omplirà de punk i rock la nit de Can Basté. Abans, les guitarres també seran protagonistes al Casal de Barri Prosperitat, on s’hi presentarà el col·lectiu transfeminista Soroll i Glitter, entregat a la causa del metal i el punk.

Dissabte, el Pla de Barris de la Zona Nord estrenarà el flamant skate park del pati de l’escola Elisenda de Montcada, coincidint amb un taller al Castell de Torre Baró per frenar la plaga de processionària i una sessió en vinil per amenitzar un nou Vermutsical al Casal de Barri Prosperitat. Ja a la tarda, caldrà escollir entre l’actuació d’humor gestual del Centre Cívic Torre Llobeta i l’espectacle de poesia escènica que acollirà el Casal de Barri Prosperitat. I després de tots aquests esdeveniments ja ens plantarem en una nova setmana, protagonitzada per les activitats als casals de gent gran i per una tarda de dijous plena de xerrades: n’hi trobareu sobre el món de l’òpera, les arrels de l’antiga Grècia o el dolor crònic, mentre que el Centre Ton i Guida serà l’escenari de la presentació d’un llibre molt personal sobre la distròfia muscular de Duchenne.

Aquí conclou el repàs setmanal però no l’agenda, ja que encara us quedaran per repassar l’apartat d’exposicions, amb un munt de novetats per visitar coincidint amb l’inici del nou trimestre; el d’activitats periòdiques, on hi trobareu la informació d’un Circ d’Hivern (foto) que ja quasi esgota les entrades per a les darreres sessions a l’Ateneu Popular 9 Barris; i el de concursos i convocatòries, que recuperem amb una nova edició del Concurs Literari de Nou Barris on podreu participar fins al 2 d’abril. Desitgem que gaudiu dels continguts del PDF i que ens acompanyeu cada setmana al llarg de l’any, per descobrir plegats tota la cultura i l’entreteniment que us esperen a Nou Barris!

Activitats del 12 al 18 de gener