Nou Barris Digital ofereix sessions formatives per al tràmit de justificació de les subvencions

19/01/2024 - 11:39 h

Per primera vegada, es farà una sessió pràctica de simulació del tràmit per poder seguir-ne totes les passes

El termini per presentar una sol·licitud de subvenció acaba el dijous 25 de gener. A partir de llavors, el procediment obre noves fases. Una d’elles és la de la justificació de les subvencions, és a dir, el moment de preparar la documentació sobre el projecte objecte de la subvenció demanada.

A banda de les sessions telemàtiques i presencials, aquest any el servei Nou Barris Digital del  Districte de Nou Barris impulsa una modalitat de sessió pràctica, una simulació de la justificació d’un projecte subvencionat. Es recomana que qui opti per aquesta opció es dugui un ordinador portàtil per anar executant in situ les diverses passes del procediment.

Les dates de les sessions son les següents:

  • Dimarts 30 de gener, a les 12 hores. Sessió telemàtica
  • Dimecres 7 de febrer, a les 18 hores. Sessió pràctica a Can Verdaguer
  • Dijous 8 de febrer, a les 18 hores. Sessió presencial a la Seu del Districte de Nou Barris
  • Dimarts 13 de febrer, a les 18 hores. Sessió pràctica a la Seu del Districte de Nou Barris

Ja us podeu apuntar a les sessions que creieu convenients a través del correu electrònic noubarrisdigital@bcn.cat. Cal que concreteu a quina us interessa assistir, el nom de la vostra entitat i un contacte telefònic.

En el cas de les sessions telemàtiques, el dia anterior rebreu un correu de confirmació amb l’enllaç corresponent.

Més sessions informatives

Amb posterioritat al tràmit de justificació, arribarà el de reformulació del projecte (si s’escau) i el del formulari FE01. De tots dos també se’n programaran sessions informatives que es duran a terme al llarg d’abril i maig.

En paral·lel, també se’n programaran per tractar la “Identitat Digital”, “El meu espai” i “Barcelona a la teva butxaca”. Aquestes sessions es faran entre març i abril i de juny a desembre.

De tot plegat concretarem les dates més endavant.