Carnaval 2024 a Nou Barris!

31/01/2024 - 12:42 h

Del 8 al 17 de febrer

El Dijous Gras dona el tret de sortida a la celebració del Carnaval a Nou Barris. Aquell dia, les truites seran les grans protagonistes en diversos espais del districte i, ja el dia següent, podrem començar a gaudir de la primera rua.

Us adjuntem el programa de Carnestoltes 2024 a Nou Barris perquè no us en perdeu detall.

Veureu que, aquest any, un dels grans esdeveniments habituals, la Rua de Carnestoltes de Nou Barris, es farà el dissabte 10 de febrer a partir de les 18 hores en diferents barris, fins a aplegar-se en la rua central a la Via Júlia.

Us recordem que tant la dinamització de la rua com l’acte d’entrega de premis a la plaça d’Àngel Pestaña comptaran amb servei d’interpretació en llengua de signes. A més, hi haurà dos espais habilitats durant el recorregut de la rua central. Un per a persones amb mobilitat reduïda i baixa visió a la marquesina de bus de la Via Júlia amb el carrer de la Font d’en Canyelles (Via Júlia, 47); i un segon per a persones sordes a la Via Júlia, 68, just davant de la tarima del jurat.

Carnaval a Barcelona

El dijous 8 de febrer, la Reina Belluga i el seguici carnavalesc entren en escena i inauguren la festa amb la rua tradicional, que començarà a les 18.10 hores i recorrerà la Rambla fins al Palau de la Virreina.

Enguany, l’espectacle central del toc d’inici del Carnaval, que començarà a les 18.30 hores, tindrà uns convidats ben especials: la Reina Belluga ha recorregut el món a la recerca dels millors carnavals. En tornar del viatge, l’acompanyen un grup de personatges estrafolaris que faran de la festa de Barcelona una celebració encara més delirant i còmica. Dansa, teatre i circ es combinaran en aquesta posada en escena adreçada a petits i grans.

L’acte inaugural del Carnaval de Barcelona conclourà amb la tradicional Taronjada, que es preveu que comenci a les 19.10 hores.

Trobareu tota la informació i la programació del Carnaval de Barcelona al web barcelona.cat/carnaval.