Arrenca a Vilapicina i la Torre Llobeta un espai d’atenció per a la petita infància

06/02/2024 - 13:09 h

Us hi podeu inscriure fins al 9 de febrer

El Casal Infantil de Vilapicina, ubicat a l’escola Timbaler del Bruc, allotjarà el primer espai d’atenció per a la petita infància de la xarxa de casals infantils municipals a Nou Barris.

El servei s’adreça a infants de 0-3 anys i, especialment, a les seves famílies, i serveix com a punt de trobada i interrelació on poder compartir l’experiència de la criança en un ambient educatiu i lúdic, amb materials especialitzats i el suport d’un equip de professionals de l’àmbit del lleure infantil.

Per als més petits, aquest entorn representa una oportunitat d’experimentació, joc i socialització, connectant-los amb altres infants en un escenari segur i estimulant, que al seu torn els ofereix joguines i materials adaptats al seu desenvolupament. I per a les famílies, constitueix un lloc de trobada, relació i intercanvi, el que els permet compartir les seves inquietuds amb altres famílies en aquest període vital particularment intens.

Aquest espai d’atenció per a la petita infància començarà el 15 de febrer, amb sessions tots els dijous de 9.30 a 11.30 hores.

El servei és gratuït, però la inscripció és obligatòria. Les famílies que hi estigueu interessades teniu temps fins al divendres 9 de febrer per inscriure-us-hi. Ho podeu fer a través del telèfon 697671258 o del correu electrònic espaifamiliarnoubarris@gmail.com