Què pots fer a Nou Barris del 9 al 15 de febrer?

08/02/2024 - 16:45 h

A l'agenda setmanal hi trobareu totes les activitats del Carnaval, el primer espectacle teatral d'un nou trimestre de Barcelona Districte Cultural i la informació del Concurs de Còmic de Nou Barris

Si sou d’aquelles persones que viuen intensament el Carnaval, pot ser que no us hàgiu pogut decidir per una sola disfressa i n’hagueu acabat creant quatre o cinc. O bé que en tingueu només una, però tan treballada que la voleu lluir en diverses rues. Si és així, l’agenda setmanal de Nou Barris arriba al vostre rescat: hi trobareu rues de tota mena, en diferents barris, en dies i horaris diversos i també per a públics variats, des de l’infantil a la gent gran, passant pel jovent, que viurà la seva pròpia celebració divendres a la nit, al Casal de Joves Prosperitat. Dissabte arribarà la cita més esperada, la rua central del districte que aglutina les formacions provinents dels barris, per acabar ballant plegats al patxangódromo de la plaça Ángel Pestaña, aquest any amb lectura de versots com a novetat, i allargant la nit amb la festa de l’Ateneu Popular 9 Barris. I després de tant sarau, tocarà unir-se al dol als diversos actes per l’enterrament de la sardina i la fi del Carnaval, però això ja serà a partir de dimecres.

Però si les disfresses no estan a la vostra llista d’aficions predilectes, no us preocupeu, que a l’agenda hi trobareu moltes més propostes, i algunes de tan interessants com l’obra de teatre “Pòsit”, que evoca a través de l’humor els petits records i anècdotes que les persones cuidadores de malalts i malaltes d’Alzheimer van recollint durant la seva tasca. La podreu veure dissabte al Centre Cívic Zona Nord, i ho podreu fer gratis, ja que forma part de la nova programació de Barcelona Districte Cultural, que fins al mes d’abril portarà actuacions musicals, de dansa, teatrals i de cinema infantil a l’equipament del carrer Vallcivera i també a Can Basté. L’altre gran animador del cap de setmana serà el Centre Cívic Torre Llobeta, que ens oferirà un vespre de monòlegs d’humor divendres i la trobada mensual per als i les amants del swing dissabte.

A partir de dilluns viurem esdeveniments com un taller familiar al Casal de Barri Verdun per crear la nostra pròpia titella, les activitats que l’Espai Jove Les Basses ha programat per dimarts i dimecres al voltant del Dia Europeu de la Salut Sexual, o una xerrada sobre la fructífera relació entre els escacs i la literatura, fixada per dijous a la Biblioteca Nou Barris. I amb una mirada més a llarg termini, no deixeu de consultar l’apartat final de concursos i convocatòries, on hi hem incorporat la informació necessària per participar a la nova edició del Concurs de Còmic de Nou Barris. El termini de presentació finalitza al maig, així que podeu anar-hi donant voltes. El més urgent ara és que passeu un esplèndid Carnaval i una gran setmana a Nou Barris!

Activitats del 9 al 15 de febrer