El TEB Verdum participa en el projecte artístic Magistrals

13/02/2024 - 11:57 h

Can Basté allotja els tallers per a persones amb discapacitat intel·lectual que es fan al febrer i al maig de la mà de la fundació Setba

Can Basté és la seu de Magistrals, un projecte de la Fundació Setba de formació online i presencial que té per objectiu la professionalització dels tallers d’art de les entitats socials que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual.

A Nou Barris hi participa el TEB Verdum. El projecte es desenvolupa del 31 de gener al 29 de febrer i del 8 al 29 de maig, i vol millorar la qualitat dels tallers artístics que es duen a terme en les entitats del sector de la discapacitat i ajudar els professionals socials a detectar el talent de les persones usuàries.

Així, al llarg d’aquestes setmanes aquestes persones aprendran i posaran en pràctica la tècnica del collage a través d’exercicis en què el tema de treball és el retrat.

Aquesta formació presencial és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

TEB

TEB és una entitat que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu final d’aconseguir una vida inclusiva per a elles i, al seu torn, donar suport a llurs famílies.

Nascuda el 1968, en l’àmbit laboral l’entitat ha posat en marxa cinc centres especials de treball que ofereixen productes i serveis de qualitat. Aquestes centres donen feina a 650 persones, de les quals 500 són amb discapacitat intel·lectual. L’entitat compta també amb 150 persones ateses en centres ocupacionals i 90 places de llar-residència i un servei de suport a la mateixa llar.