Ajuda’ns a construir un nou Pacte pels drets humans a Barcelona

13/06/2024 - 13:50 h

Sessió de debat al Casal de Barri La Cosa Nostra el dimecres 19 de juny

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat un procés de construcció col·lectiva d’un gran Pacte de ciutat per a la salvaguarda dels drets humans a Barcelona, un projecte que busca arribar a nous acords entre tots els sectors de la ciutat per afrontar els grans reptes sense deixar ningú enrere.

Per fer possible aquest pacte, al llarg del mes de maig s’han celebrat quatre jornades de debat inicials amb agents socials de la ciutat, amb l’objectiu de recollir el seu parer sobre l’estat de salut dels drets humans a la ciutat i les prioritats més urgents a abordar. En podeu consultar les principals idees sorgides aquí.

Ara és el torn de la ciutadania. L’objectiu, conèixer de primera mà quines són les seves necessitats i opinions en la construcció d’aquest pacte pels drets humans.

Així, per poder donar veu al conjunt de la ciutadania s’han organitzat sessions de debat en diferents districtes de la ciutat, un d’ells Nou Barris. La trobada tindrà lloc el proper dimecres 19 de juny, a les 18 hores, al Casal de Barri La Cosa Nostra (carrer de Beret, 83).

Per participar en la sessió només cal escriure a dretsciutadania@bcn.cat i indicar el nom.

D’altra banda, si no podeu venir a les sessions però voleu dir-hi la vostra, podeu fer-ho a través de la pàgina creada per a l’ocasió del Decidim.Barcelona, on disposeu d’un espai per afegir les vostres propostes o una enquesta.