Què pots fer a Nou Barris del 14 al 20 de juny?

13/06/2024 - 16:11 h

Can Peguera s'afegeix a les festes majors ja començades al Turó de la Peira, la Guineueta i les Roquetes, i els jardins de Llucmajor acullen la mostra de comerç de l'Eix Nou Barris

Les festes majors de barri segueixen sent les grans protagonistes de les agendes setmanals del juny. A la que us presentem avui s’incorpora a la roda festiva el barri de Can Peguera, on les activitats començaran divendres i ja no s’aturaran fins arribar a la revetlla de Sant Joan. A més, continuen les de les Roquetes i la Guineueta, que entren a la recta final i s’acabaran aquest diumenge, i la del Turó de la Peira, que tot just acaba de començar i encara li queda un llarg recorregut fins a la vigília de Sant Joan.

Pel que fa a la programació comuna a tot el districte, el proper cap de setmana anirà de mostres. Mostres com la que l’eix Nou Barris Centre Comerç organitza dissabte a la Guineueta, amb diverses activitats als jardins de Llucmajor i una gimcana familiar al parc de la Guineueta, o com la mostra de tallers i col·lectius del Casal de Barri Prosperitat, programada en aquest cas divendres, i que inclou la possibilitat de participar en un escape room grupal que s’hi estarà fins dissabte.

Rimes, rialles i riffs

Altres plans a tenir el compte pel cap de setmana són el recital poètic i posterior show de monòlegs d’humor que acollirà al Centre Cívic Torre Llobeta el divendres, mentre que si mirem el dissabte hi trobem teatre de proximitat amb la companyia Órbita a Can Verdaguer, un espectacle de clown per a infants (foto) al Centre Cívic Torre Llobeta, i una nit a ritme de metal al Casal de Barri Prosperitat.

La resta de l’agenda està farcida de festes de final de curs, conferències a Can Verdaguer, activitats que anticipen l’arribada del Dia de l’Orgull LGTBI i també de Sant Joan, tallers, noves exposicions per visitar… El curs s’acaba però la vida cultural i lúdica a Nou Barris continua, així que com sempre us recomanem que dediqueu una bona estona a repassar el PDF que trobareu a continuació. Que gaudiu la setmana!

Activitats del 14 al 20 de juny