Comencen les obres de trasllat temporal del camp de futbol municipal Vallbona

19/06/2024 - 08:37 h

Està previst que els treballs estiguin enllestits el gener de 2025

Comencen les obres de trasllat del camp de futbol municipal de Vallbona. Aquest trasllat tindrà caràcter temporal i respon al fet que el terreny actual està afectat per les obres de soterrament de la línia R2 de Rodalies.

La nova ubicació del camp serà un solar que no està urbanitzat i que està limitat pel carrer Pierola per la part inferior, per un bloc d’habitatges en la banda est, per un magatzem de ferralla en la banda oest i per l’antiga fàbrica del Ritz en la part superior.

Està previst que les obres per reubicar el camp de futbol municipal de Vallbona acabin al gener de 2025, i consistiran en l’execució dels mòduls prefabricats dels vestidors, que s’instal·laran en un edifici modular de dues plantes, i en la construcció d’un camp de futbol de gespa artificial que tindrà unes mides de 90 x 45 metres. El camp comptarà amb les distàncies reglamentàries necessàries a les bandes i amb unes tanques perimetrals, i tindrà també garantida l’accessibilitat al recinte mitjançant una rampa.

Un cop acabin les obres de soterrament està previst que el camp de futbol torni al seu emplaçament i, al seu torn, que es restitueixi l’espai ocupat temporalment al seu estat original.