Què pots fer a Nou Barris del 21 al 27 de juny?

20/06/2024 - 16:49 h

Aquesta setmana us oferim tres revetlles de Sant Joan, tres festes majors de barri, els primers tallers d'Estiu Adoles100 i noves activitats LGTBI amb Orgull de Barri

Ja està a punt d’arribar la nit més curta de l’any que, curiosament, és de les més llargues per a molta gent que l’aprofita al màxim abans d’anar-se’n a dormir. Parlem, és clar, de la nit de Sant Joan, i si sou dels que volen allargar-la amb música i bona companyia, a Nou Barris podreu fer-ho als barris de la Guineueta i Porta, que celebraran sengles revetlles a la plaça Ca n’Ensenya i a la plaça Sóller, i també a Can Peguera, on la celebració a la confluència dels carrers Darnius i Vila-seca servirà també per posar punt i final a la seva Festa Major. Precisament les festes majors de barri han estat les grans protagonistes d’aquest mes de juny, i encapçalant la nostra agenda setmanal hi trobareu també la informació de la del Turó de la Peira, que com a Can Peguera finalitza el diumenge, i la de Torre Baró, que tindrà el seu inici el proper dijous 27.

Una altra data destacada de l’agenda és la primera que hi trobem, ja que el divendres és 21 de juny i per tant celebrarem el Dia de la Música, amb concerts al migdia a la plaça del Mercat de Ciutat Meridiana i a la tarda al pati de la Seu del Districte. També divendres, les pistes Antoni Gelabert acolliran les activitats esportives de la 16a Nit de Pistes. I seguint amb els dies assenyalats, el 28 de juny és el Dia de l’Orgull LGTBI i, encara que no estigui inclòs a l’agenda que ens ocupa, sí que ho estan diverses activitats del cicle Orgull de Barri, com la projecció de cinema de dimarts a la Biblioteca Les Roquetes – Rafa Juncadella o la mostra artística de dimecres al Centre Cívic Zona Nord.

Altres activitats destacables són el taller de creació de videojocs de l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, dividit en dues sessions dimarts i dimecres, la projecció del DocsdelMes a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta – Carmen Laforet, programada sempre l’últim dimarts del mes, i els primers tallers juvenils del cicle Estiu Adoles100 a l’Espai Jove Les Basses, que dimecres us permetran dissenyar samarretes LGTBI i dijous descobrir els secrets de la cuina saludable. I si teniu criatures, val la pena que arribeu al final del PDF per repassar els horaris d’estiu dels Patis Oberts, que aquest cap de setmana només funcionaran a les escoles bressol, però a partir de dimarts estrenen format amb menys ubicacions però servei diari. Ho deixem aquí, amb el desig que passeu una bona nit de Sant Joan i una magnífica setmana a Nou Barris!

Activitats del 21 al 27 de juny