Què pots fer a Nou Barris del 26 de juliol a l'1 d'agost?

25/07/2024 - 13:44 h

La màgia del São João brasiler marcarà les dues jornades finals de "L'Estiu, al Pati!", i la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova acollirà un concert d'una de les principals formacions de Vozes

Arriba el mes d’agost, molts equipaments tanquen per vacances i tot això repercuteix en la nostra agenda setmanal, que aquest cop es presenta amb menys pàgines però sempre amb bons plans d’oci al seu interior. Divendres el barri de Verdun acomiadarà el seu cicle estiuenc “Verdum a la fresca” amb una nit de trivial en viu i espectacle de màgia a la plaça Verdum, i parlant de comiats, el Casal de Barri La Cosa Nostra també dirà adéu al present curs, amb un final de festa que inclourà un sopar de germanor i l’actuació del grup Swing Latino.

Dissabte és el dia on trobarem les cites més destacades, i ja des del migdia. A aquesta hora coincidiran el concert de l’Orquestra Simfònica Internacional de Vozes a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, amb entrada gratuïta, i un taller que mesclarà performance artística i cuina, i que servirà de punt i final a l’exposició del cicle Temporals “Fem festa – Més enllà de la tradició”, instal·lada fins aquest divendres a Can Basté. I a les 15 h arrencaran al pati de la Seu del Districte les Nits de Brasil (foto) que posaran el colofó al cicle “L’Estiu, al Pati!”, amb 18 hores entre dissabte i diumenge de concerts, danses, capoeira, tallers, dj’s i gastronomia que ens acostaran l’experiència d’una festa de Sant Joan viscuda al més pur estil brasiler.

Del que passarà a partir de dilluns, en destaquem el taller d’enquadernació japonesa per a adults que tindrà lloc dijous a la Biblioteca Nou Barris – Aurora Díaz Plaja. A més, amb l’arribada de l’agost començaran noves propostes, com el cicle d’activitats familiars al carrer organitzat pel Casal de Barri Verdun, o les Tardes d’Agost a l’Espai Jove Les Basses, amb propostes per a joves de 12 a 30 anys. Perquè sigui l’època de l’any que sigui, a Nou Barris sempre us hi esperen plans per passar una bona setmana!

Activitats del 26 de juliol a l’1 d’agost