Sessió sobre mobilitat a Nou Barris oberta a tothom

05/10/2017 - 13:26 h

Serà dimarts 10 d’octubre i es parlarà de carril bici i carril bus

Serà dimarts 10 d’octubre i es parlarà de carril bici i carril bus

L’aposta per una ciutat més amable, saludable i medi ambientalment sostenible, ha dut l’actual equip de govern a implementar una sèrie de mesures en matèria de trànsit que han anat cristal·litzant al llarg dels darrers anys.

Entre aquestes mesures, destaquen l’aposta ferma i decidida per l’ús del transport públic i de la bicicleta. En tots dos casos s’ha ampliat considerablement el número de quilòmetres dels carrils reservats. A Nou Barris, actuacions com la creació del carril bici a l’avinguda Rio de Janeiro o la implantació de dos nous carrils busos en el tram de l’avinguda Meridiana comprès entre l’avinguda de Rio de Janeiro i Fabra i Puig són els exemples més recents.

Per explicar a la ciutadania aquestes i altres actuacions en matèria de mobilitat, el proper dimarts 10 d’octubre, a les 19 h, tindrà lloc una sessió del Consell Sectorial d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de Nou Barris en un acte obert al qual podran assistir tots els veïns i veïnes que ho desitgin. Tindrà lloc a la Sala de Plens de la Seu del Districte (Plaça Major de Nou Barris, 1) i es parlarà de carril bici, carril bus i altres informacions d’interès. Al torn de precs i preguntes, la ciutadania tindrà l’oportunitat d’expressar les seves consideracions i preguntes al voltant de la temàtica.