A Nou Barris, Fem l'agost!

31/07/2020 - 10:01 h

Nou Barris augmenta l'oferta de places lúdiques per a la infància, amb especial èmfasi a l'agost i garantint beca per a tots els nens i nenes que en necessitin

Activitats a sis places, tres divendres d’agost i un de setembre. És l’oferta lúdica que us proposem des de Nou Barris per fer menys feixuc l’estiu a la ciutat. Trobareu la programació al cartell adjunt, amb una gran varietat de propostes per fer les delícies de tothom. On tindran lloc? Doncs al Pati de la Seu del Districte, a la plaça Major de Nou Barris, a la plaça Verda de Prosperitat, la de Virrei Amat a Vilapicina i la Torre Llobeta, la d’Eucaliptus a Torre Baró, al parc de Josep Maria Serra Martí a Canyelles, i al carrer Alsamora amb l’escola d’hoteleria a Porta.

Reserva d’entrades i aspectes a tenir en compte

Per als espectacles a la Seu del Districte, plaça Verda i plaça Eucaliptus, ja podeu reservar les entrades a través d’aquest enllaç. Per a la resta d’actuacions, a través d’aquest altre enllaç.

Tingueu en compte les següents consideracions:

  • L’accés és només amb reserva prèvia
  • Recordeu-vos de dur l’entrada impresa o al mòbil (una entrada per persona)
  • Les persones que no conviuen han de mantenir una distància de seguretat de 1,5 m.
  • Cal dur posada la mascareta durant tot l’espectacle
  • Si penseu que podeu tenir símptomes de covid-19, o heu estat en contacte amb algú diagnosticat, quedeu-vos a casa

L’estiu 2020 a Nou Barris

Aquesta proposta d’activitats és un esforç més del Districte de Nou Barris per oferir una oferta lúdica als nens i nenes del districte en un any marcat per la crisi sanitària de la covid-19.

La Campanya de Vacances, per tant, s’ha hagut d’adaptar al moment actual, tot convertint-se en un element important per ajudar i orientar els infants cap a l’aprenentatge, oferint un entorn educatiu dins de les activitats de lleure, i gaudint del joc i de l’esport. A més, l’Ajuntament ha reforçat el sistema de beques per garantir que tots els infants i adolescents que compleixin els requisits optin a la beca sense limitació pressupostària, a diferència d’anys anteriors.

La campanya ofereix a Nou Barris 88 activitats diferents amb un total de 36.270 places distribuïdes en 421 torns. A aquestes xifres cal afegir les places de la resta d’activitats que també s’organitzen a Nou Barris, com les 20 previstes als casals infantils de Ciutat Meridiana, Vallbona i Trinitat Nova, les 30 a la Ludoteca La Guineu i a l’Escola Timbaler del Bruc, o les 40 al Centre Obert Torre Baró.

L’agost a Nou Barris

Enguany l’oferta s’ha ampliat, no només en nombre i tipus d’activitats, sinó també en el període. Habitualment les activitats es desenvolupen durant els mesos de juliol i setembre, però aquest any s’ha incrementat especialment la programació durant l’agost.

En aquest sentit, i a banda del que us presentem en el marc del “Fem l’agost!”, el Pla d’Estiu Extraordinari “T’estiu Moltíssim” ha permès organitzar a l’agost el casal urbà Baobab a Trinitat Nova, casals d’estiu a l’escola Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pare Manel, que disposen de 300 places, i al Centre Obert Torre Baró, que en té 40; i en el marc del programa Temps de joc, hi ha 60 places ofertades al Turó de la Peira, i 60 més a l’escola Victor Català.

Finalment, durant el mes d’agost també obriran les biblioteques de la Zona Nord, Les Roquetes i Nou Barris, els centres cívics Can Verdaguer i Vilapicina i la Torre Llobeta i el pati de l’escola Àgora.