Arriba el Barcelona Districte Cultural de tardor amb Can Basté com a segona seu del circuit a Nou Barris

28/09/2020 - 09:27 h

Se suma així al Centre Cívic Zona Nord, per oferir al districte una quinzena d’espectacles de teatre, música, circ i cinema familiar, repartits entre octubre i desembre

El Barcelona Districte Cultural, el circuit de cultura de proximitat organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, aixecarà el teló divendres el divendres 2 d’octubre en una edició que a Nou Barris hi durà 14 espectacles repartits entre el Centre Cívic Zona Nord i Can Basté, que se suma per primera vegada com a equipament en aquest cicle.

Aquí hi trobareu els espectacles a Can Basté de l’octubre i el desembre, tres en total. També us adjuntem els onze que tindran lloc al Centre Cívic Zona Nord d’octubre a desembre.

Els més petits, a més de disposar de diversos títols de cinema d’animació reunits al Petit Cineclub, podran triar gaudir de “Pintamúsica”, de Viu el Teatre, i de “Polzet”, la versió del conte que oferirà la companyia Zum-Zum Teatre.

En teatre hi trobarem títols pensats per a l’entreteniment, però també un espectacle que aborda el sempre tabú tema del suïcidi, “Les coses excepcionals”, de Sixto Paz. A més, recuperarem una figura del passat barceloní, “Ocaña, Reina de las Ramblas”, un text de Marc Rosich.

La dansa estarà representada per “Scrakeja’t 2.0”, i el circ aterrarà des de Mallorca amb “Peix”, d’Hotel Iocandi, i la cia Vaques i el seu “YeORBAYU”.

Finalment, la música arribarà de la mà de l’Orquestra Reusònica Trio.

Barcelona Districte Cultural, tardor 2020

La 8a edició del Barcelona Districte Cultural inclourà 173 funcions en 29 equipaments amb presència als 10 districtes de la ciutat. El nou circuit coincidirà amb algunes funcions de l’edició anterior que es van ajornar a causa de la covid-19 i que han estat reprogramades.

Tots els escenaris del Barcelona Districte Cultural compleixen els protocols de prevenció i seguretat contra la covid-19, raó per la qual es reduirà l’aforament dels espais segons determinin en cada moment les autoritats sanitàries. També serà obligatori l’ús de mascaretes i l’entrada i la sortida esglaonada dels espectadors seguint les ordres del personal d’acomodació.