Nou Barris acull una nova edició del Pantalla Barcelona

29/09/2020 - 14:30 h

El cicle de cinema oferirà més de 40 projeccions a nou espais de la ciutat d’octubre a desembre

Centre Cívic Zona Nord, Casal de Barri de Torre Baró i Can Basté són els tres espais de Nou Barris que acolliran al districte la cinquena edició del cicle de cinema “Pantalla Barcelona”. En total, nou espais de la ciutat oferiran 40 títols d’octubre a desembre.

El cicle s’estrenarà el divendres 2 d’octubre i ho farà precisament a Nou Barris, concretament al Casal de Barri de Torre Baró, amb la projecció d’una de les obres més destacades, 7 raons per fugir, de Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras.

Aquí hi trobareu la programació sencera.

Aquest any, a banda de la programació de títols rodats o produïts a Barcelona, el cicle amplia l’oferta amb una selecció de títols molt variats i d’origen internacional programant les propostes de festivals de la ciutat. Això és gràcies a la col·laboració de Catalunya Film Festivals, amb la participació de l’Americana Film Fest, l’Asian Film Festival Barcelona, l’Inclús Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona i el Festival Wallay! de cinema africà de Barcelona, entre d’altres.

Les entrades són gratuïtes, però és imprescindible que les reserveu a través del web de cadascun dels espais, per garantir un aforament segur i el compliment dels protocols sanitaris.