Ja tenim guanyadors de la tercera edició del concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barris. Es van donar a conèixer en l’acte celebrat fa uns dies a la Seu del Districte, i que va comptar entre d’altres amb la presència de Carolina Recio, presidenta del Consell Municipal del Districte.
El primer premi se’l va endur el bunyol “del mar al cel” del 23 Gastrobar, un establiment situat al carrer d’Almansa, 85-89. El segon premi va ser per a La Forquilla Restaurant, ubicada al carrer Font d’en Canyelles, 88, guanyador de l’any passat, i que en aquesta edició va presentar una galeta de peus de porc amb txangurro de gamba de Blanes. Finalment, el tercer premi va recaure en el Tosta Bar, al carrer Pablo Iglesias, 1, i el seu mini burguer de calamar cruixent.
El premi atorgat amb el vot popular va anar a parar al cebiche peruà del bar Petit Pecat de la Via Júlia, 181.
Si enguany encara no heu tastat cap dels aperitius, no patiu, i anoteu-vos-ho a l’agenda: del 14 al 16 de desembre, els vuit establiments finalistes tornaran a oferir al públic l’aperitiu presentat amb beguda al mateix preu, quatre euros.