El bus 127 modifica el recorregut per suplir la supressió de la línia 81 a Roquetes

10/06/2021 - 11:18 h

Els canvis arribaran el 14 de juny i s’han fet en el marc de la renovació del servei de bus a la Zona Nord

Els canvis arribaran el 14 de juny i s’han fet en el marc de la renovació del servei de bus a la Zona Nord

La línia 127 de bus de barri modificarà el recorregut per resoldre la supressió de la línia 81 en el seu pas per Roquetes.Així, el 127 incorporarà quatre noves parades per millorar la cobertura al barri. El nou itinerari permetrà augmentar la freqüència de pas dels autobusos en els carrers de la Cantera i Pla de Fornells, i ampliar la cobertura de la línia en el carrer Rodrigo Caro.

Aquest ajust forma part de la reconfiguració dels serveis a la Zona Nord, feta en el marc d’un procés participatiu dut a terme amb el veïnat, que ha pogut formular les seves peticions.

La nova xarxa de bus de la Zona Nord

Els canvis en la línia 127 començaran a funcionar a partir del 14 de juny i coincidiran amb la data en què s’inaugurarà el nou servei de bus a la Zona Nord.

Les línies 80, 81, 82 i 83 desapareixen per donar pas a les noves línies 180, 182 i 183, que gestionarà Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Alhora, el servei es reforça amb l’ampliació a Vallbona nord del bus a demanda El Meu Bus, implantat amb molt bons resultats a Torre Baró, i amb la millora de la línia 62.

Amb aquests canvis, la Zona Nord gaudirà de noves línies de bus de proximitat i millorarà la mobilitat interna i la comunicació amb els barris més propers i amb la resta de la ciutat de Barcelona.