El proper Consell Plenari de Nou Barris presentarà el Pla d’estratègia contra la soledat

06/07/2022 - 15:37 h

Tindrà lloc el dijous 14 de juliol, a partir de les 17.30 hores, a la Sala de Plens de la Seu del Districte

Tindrà lloc el dijous 14 de juliol, a partir de les 17.30 hores, a la Sala de Plens de la Seu del Districte

El dijous 14 de juliol, a partir de les 17.30 hores, és el dia i hora escollits per celebrar la darrera sessió del Consell Plenari abans de les vacances d’estiu.

En l’ordre del dia, la presentació del Pla d’estratègia contra la soledat de Nou Barris. A més, hi haurà també l’habitual informe del regidor per donar compte de les qüestions més destacades de les darreres setmanes, i també s’informarà sobre diversitat sexual i de gènere.

Com participar-hi?

Recordeu que podeu seguir el Consell Plenari en directe a través d’aquest enllaç. Si voleu participar-hi, teniu dues possibilitats:

  • Sol·licitar participar presencialment o per videoconferència, especificant la pregunta i amb quin punt de l’ordre del dia té relació. Data límit, dimecres 13 de juliol a les 17.30 h. Com a novetat, és important que tingueu present que en el cas que alguna persona intervingui sobre algun assumpte que no formi part de l’ordre del dia, se la derivarà a l’apartat de precs i preguntes, reservat per al final de la sessió.
  • Enviar preguntes que es respondran en el decurs de la sessió. Data límit, dimarts 12 de juliol a les 17.30 h

Necessitats especials

La sessió comptarà amb:

  • Servei d’interpretació en llengua de signes
  • Servei de subtitulació amb pantalla
  • Sala equipada amb bucle magnètic per a persones amb problemes d’audició

Donat que la sessió es durà a terme en un espai interior, recomanem a les persones de risc que utilitzin la mascareta i mantinguin la distància de 1,5 m.