Les invisibles, conta-contes científics a les biblioteques de Nou Barris

18/11/2020 - 20:07 h

Tallers. Canvi de format en les sessions de novembre i desembre! Descobreix com conèixer a les científiques i dur a terme els seus experiments

Conta-contes

Acompanya’ns en la investigació per conèixer científiques que han fet història!

A càrrec de Les Luciferases

Descobreix com serà aquest cicle a: Les Invisibles

En el cicle de conta-contes Les invisibles farem una investigació on descobrirem diverses científiques i el que van fer a través de les seves històries narrades en els contes. A més, ens endinsarem en els coneixements científics que van generar a través d’ experiments i jocs on aprendrem ciència

Canvi de format en les sessions de novembre i desembre! Donades les restriccions COVID, les sessions de novembre i desembre seran en línia.

Passa per les biblioteques del districte de Nou Barris i recull cada mes el “Kit Les Invisibles”, on hi trobaràs llibres que et despertaran el “cuquet” científic, el material per a fer l’experiment del mes, el codi QR on trobaràs el conta-contes i t’explicaran a dur a terme l’experiment secret relacionat amb la científica.

Novembre

Juntes coneixerem i descobrirem qui va ser la Marie Curie, una química pionera  experta en radioactivitat! Els seus descobriments van permetre fer les radiografies, per tant, la Marie Curie ens farà reflexionar sobre que veiem a simple vista i ho descobrirem a través d’una reacció química.

Llibre: Petita&Gran Marie Curie de Maria Isabel Sánchez Vegara, Frau Isa

Recull el “kit Les invisibles” a partir del 23 de novembre

Desembre

Juntes coneixerem i descobrirem qui va ser l’Anna Manni, una meteoròloga extraordinària que va fabricar els seus propis estris de mesura de la temperatura, pluja i altres! L’Anna Manni una experta en el temps ens portarà preguntes sobre com es formen els núvols, i a través d’un experiment intentarem crear-ne.

Llibre: Anna’s extraodinary experiments with weather  de Nandita Jayaraj i Priya Kuriyan

Recull el “kit Les invisibles” a partir del 14 de desembre

A càrrec de: Luciferases

Adreçat a nens i nenes d’entre 7 i 10 anys.