Què pots fer a Nou Barris del 12 al 18 de març?

11/03/2021 - 11:36 h

L’acte central del 8M i circ a la Zona Nord de la mà del Barcelona Districte Cultural, activitats més destacades

L’acte central del 8M i circ a la Zona Nord de la mà del Barcelona Districte Cultural, activitats més destacades

Demà tindrà lloc a la Marquesina del parc de Josep Serra i Martí, a Canyelles, l’acte central en què el Districte de Nou Barris commemora el 8M, el Dia Internacional de les Dones. Al respecte, heu de tenir en compte algunes coses importants. La primera, és que l’acte es desenvoluparà seguint les mesures sanitàries per la covid-19. Una d’elles, és que l’aforament és limitat i cal inscriure’s prèviament, a través de l’enllaç que trobareu al web del Districte. Si no hi podeu assistir, però, no patiu. Enregistrarem l’acte i el penjarem al canal de YouTube, també del Districte.

Llegirem el manifest sota el lema “Les dones sostenim la vida”, elaborat per les dones de la Taula de Feminismes i Lgtbi del Districte. També visionarem el curtmetratge “Algo queda”, de la directora Ana López, que tracta el tema de la dona cuidadora i, posteriorment, celebrarem un fòrum col·loqui, precisament sobre el tema de les cures i les dones. L’acte clourà amb l’actuació musical del grup de rap Clika Pika.

Aquest és, sens dubte, un dels esdeveniments assenyalats en el nostre calendari per aquesta setmana. Però en trobareu molts altres. Nosaltres us en volem destacar alguns: en primer lloc, l’espectacle de circ que tindrà lloc dimarts al Centre Cívic Zona Nord en el marc del Barcelona Districte Cultural. En segon lloc, el Doc del Mes, que aquesta vegada ens du “The letter”, la sorprenent història entre una àvia i el seu net que amaga un poder femení indestructible. I, finalment, el retorn del Concurs de Còmic de Nou Barris, cancel·lat l’any passat a causa de la covid-19 i que enguany torna amb més força que mai.

Gaudiu de tot plegat, i més!

Activitats del 12 al 18 de març