Us informem dels horaris i afectacions d’estiu d’equipaments i serveis

01/07/2022 - 12:13 h

El Centre Cívic Zona Nord tanca per fer-hi tasques de manteniment i trasllada la seva activitat al Casal de Barri Torre Baró

El Centre Cívic Zona Nord tanca per fer-hi tasques de manteniment i trasllada la seva activitat al Casal de Barri Torre Baró

A l’estiu, alguns serveis aturen o disminueixen la seva activitat i l’atenció al públic. Aquí us informem de les afectacions en alguns d’aquests espais del districte.

Espai Zona Nord

L’Espai Zona Nord, ubicat al carrer Escolapi Càncer 5, al barri de Torre Baró, ofereix al veïnat dels barris de la Zona Nord tres serveis: OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana), OH (Oficina d’Habitatge) i PAE (Punt d’Assessorament Energètic)

Doncs bé, tant l’OAC com l’OH tancaran del 4 de juliol al 4 de setembre. Pel que fa al PAE, el juliol i setembre obrirà tres dies, els dimarts, dimecres i dijous de 8.30 a 14 hores. A l’agost, l’oficina obrirà els dimecres de 9 a 14 hores.

Respecte a l’OAC situada a la Seu del Districte (plaça Major de Nou Barris, 1), recordeu que romandrà oberta de l’1 de maig al 30 de setembre només al matí, de 8.30 a 14.30 hores.

Biblioteques

Les biblioteques del districte obriran el juliol, excepte l’últim dia, el 31, quan tancaran fins al 31 d’agost. L’única excepció, la Biblioteca Nou Barris, que obrirà tot el mes d’agost excepte el dia 15. D’altra banda, heu de saber que totes les biblioteques de Barcelona tancaran l’11, 24 i 26 de setembre.

Les sales d’estudi estaran tancades del 27 de juliol a l’1 de setembre (ambdós inclosos), excepte les sales d’estudi de cap de setmana que mantenen el seu horari.

Trobareu tota la informació aquí.

Descobriu les activitats que us hi esperen aquest estiu!

PIAD

Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones també canvien l’horari durant l’estiu. Ho trobareu desglossat aquí. En qualsevol cas, el que heu de saber és que el PIAD Zona Nord tancarà juliol i agost.

Pel que fa al PIAD Nou Barris, romandrà obert tot el juliol, tot i que caldrà demanar cita prèvia al telèfon 900 922 357, de dilluns a dijous de 9 a 19 hores i divendres de 9 a 16 hores. A l’agost, aquest servei obrirà la setmana de l’1 al 5 d’agost i del 22 al 26 d’agost. La resta de setmanes del mes estarà tancat. A l’agost també caldrà demanar cita prèvia.

Fora d’aquests horaris, per urgències i durant les 24 hores del dia, us podeu adreçar al CUESB (Tel. 900 703 030; c/ Llacuna, 25).

El Centre Cívic Zona Nord, tancat

Finalment, tingueu en compte que el Centre Cívic Zona Nord tancarà durant unes setmanes per motius tècnics i de manteniment de l’equipament. Mentrestant, la seva activitat es desenvoluparà al Casal de Barri Torre Baró, a Avinguda Escolapi Càncer 5. Per a qualsevol actualització de la informació o possibles canvis en la programació, us recomanem que visiteu el web https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/zonanord.